Çilek Mobilya, Ukrayna'da 32'inci mağazasını açıyor

Ukrayna'nın farklı noktalarında 31 mağazasıyla hizmet veren Çilek Mobilya, askıya aldıkları Kiev mağazasının açılışını Mart ayında yapacağını duyurdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ukrayna'nın farklı noktalarında 31 mağazasıyla hizmet veren Çilek, Kiev mağazasını mart ayı içinde açma çalışmalarına devam ediyor. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Ukrayna'da bugün 31 mağaza ile hizmet verdiklerini, askıya aldıkları Kiev'deki mağaza açılışlarını mart ayında yapma kararı aldıklarını belirtti

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, yaptığı yazılı açıklamada, Çilek'in ilk ihracatını gerçekleştirdiği Ukrayna'da bugün 31 mağaza ile hizmet verdiğini belirterek, askıya aldıkları Kiev'deki mağaza açılışlarını mart ayında yapma kararı aldıklarını kaydetti. 

Ukrayna'daki gidişatı büyük bir üzüntü içinde takip ettiklerini aktaran Talha Çilek, "Maalesef yaşanan bu durum Çilek için ilk değil. Geçmişte de Mısır, Irak, İran ve Suriye gibi ülkelerde benzer sıkıntılar yaşandı. O zaman olduğu gibi bugün de iş ortaklarımızın yanındayız, destekçileriyiz. Son bir iki haftadır neredeyse gün aşırı kendileriyle görüşüyoruz" değerlendirmesini yaptı. 

"Ukrayna'daki kriz satışları düşürdü"

Mağazaların kapanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Çilek, satışlarında bir düşüş yaşandığını ancak bu ortamda bunun normal olduğunu dile getirdi. 

Ukrayna'daki bayileriyle sık sık görüştüklerini ve ortak hareket ederek planlarını güncellediklerine işaret eden Çilek, "Kiev'de açacağımız 32. mağazanın çalışmalarına devam ediyoruz. Önümüzdeki ay açmayı planlıyoruz. Ancak mart ayında Kiev'de gerçekleşecek olan, bizim de tüm çalışmalarını neredeyse tamamladığımız Mobilya Fuarı ertelendi. Biz ise projelerimize devam ediyoruz" ifadelerini de kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir