Citroen'den nisan kampanyası

C- Elysee, 1.500 liraya varan indirimlerle tüketicilerle buluşuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Citroen, nisan ayında tüketicilere indirim ve faiz avantajları sunuyor.

Citroen açıklamasına göre, Citroen mühendisleri tarafından farklı iklim ve yol şartlarında 4 milyon kilometreden fazla test edilen ve performansıyla güvenliğini pistlerde gösteren Citroen C- Elysee modeli, yüzde 0,99 faiz ile otomobil severlerin karşısına çıktı.

Ekonomik motorları, avantajlı fiyat seviyesi ve tasarımıyla dikkat çeken C- Elysee, 1.500 liraya varan indirimlerle tüketicilerle buluşuyor. Araç, sahip olduğu özelliklerle ekonomik ve kaliteli bir otomobil arayan müşterilerin ihtiyaçlarına yanıt veriyor. 4,43 metre uzunluğunda, 1,75 metre genişliğinde ve 1,47 metre yüksekliğinde ve geniş bir iç hacme sahip olan Citroen C-Elysee, 2,65 metre ile kategorisindeki en uzun dingil mesafesi sayesinde ferah bir oturma alanı sağlıyor. Sınıfının en geniş aks mesafesine sahip C-Elysee yolcularına konforlu bir yolculuk sunuyor.

Performans, yakıt verimliliği ve dayanıklılık için tasarlanmış 3 silindirli yeni benzinli 1.2 VTi 72 HP motoruyla konforu, 92 HP gücündeki dizel motoruyla tasarruf özellikleri öne çıkan yeni sedan düşük yakıt tüketim değerleri, uygun bakım maliyetleri, sağlamlığıyla kullanım maliyetlerinde iddiasını ortaya koyuyor.

Araç, 6 milyon araçta kullanılan 92 HP HDi motoru performans (düşük motor hızlarında yüksek tork) ile düşük yakıt tüketimini (4.1 l/100 km ve 108 g CO2/km) bir araya getiriyor. Citroen ile 9 kez dünya şampiyonu olan Sebastien Loeb, 2014 sezonunda Citroen C- Elysee ile WTCC pistlerine çıkacak. Citroen C- Elysee performans ve sürüş güvenliğini pistlerde de kanıtlamaya hazırlanıyor.

Citroen binek ve ticari araçlar, nisan ayı kampanya fırsatlarıyla Citroen bayilerinde satışa sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir