Coldwell Banker ve İş Bankası arasında iş birliği

İş birliği kapsamında her Türkiye İş Bankası noktasında Coldwell Banker ofisine özel bir temsilci olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker'ın Türkiye merkezi, Türkiye İş Bankası ile iş birliğine gitti.

Coldwell Banker açıklamasına göre, Coldwell Banker Türkiye ve Türkiye İş Bankası arasındaki iş birliği, konut kredisi ve tapu işlemlerine hız ve avantaj katacak.

Bu kapsamda her Türkiye İş Bankası noktasında Coldwell Banker ofisine özel bir temsilci olacak, Coldwell Banker Türkiye müşterileri zamandan ve faiz maliyetinden kazanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Türkiye İş Bankası ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin sektördeki en önemli adımlarından biri olduğunu vurguladı. Taş, şunları kaydetti:

"Artık her Coldwell Banker profesyoneli kendisine açık olan ekrandan ön kredi onayını çok hızlı bir şekilde görüp, kredi cevabını bankaya gitmeden müşterisine verecek. Hem ofislerimizin ve profesyonellerimizin hem müşterilerimizin finansmanında özel oranlı krediler ve başka finansman enstrümanlarını kullanabileceğiz. Müşterilerimizin konut kredisi, ekspertiz ve tapu işlemleri en güvenilir şekilde, en uygun faiz maliyetleriyle gerçekleşecek. Coldwell Banker Türkiye'ye özel projelerle müşterilerimize yaklaşan Türkiye İş Bankası'na teşekkür ediyoruz."

Türkiye İş Bankası Bireysel Krediler Müdürü Recep Haki de "Coldwell Banker, güven ve itibar önceliğimize uyan bir şirket. Coldwell Banker Türkiye ofislerine gelenler, bankamızın özel olarak sunduğu en uygun faiz oranlarıyla ev sahibi olacaklar. Bu Türkiye'de bir ilk. Yatırımcılara zaman ve konut kredisinde avantaj sağlayacak bu iş birliği ile gayrimenkul sektörüne bu ilki kazandırdık" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir