Denizbank, BAI Ödülleri'nde 3 ayrı kategoride finalde

Banka, 2014 yılı "BAI - Finacle Global Banking Innovation Awards"ta 3 ayrı kategoride 5 farklı inovasyon projesi ile finalist oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Denizbank, finansal hizmet sektörünün bankacılık yönetimi alanında dünya çapında saygın kurumlarından olan ve merkezi ABD'de bulunan Bank Administration Institute (BAI) ile ABD Bankalar Birliği (ABA) tarafından inovasyon alanında verilen 2014 yılı "BAI - Finacle Global Banking Innovation Awards"ta 3 ayrı kategoride 5 farklı inovasyon projesi ile finalist oldu. 

Bankadan yapılan açıklamaya göre Denizbank, dijital alanda sektöre kazandırdığı uygulamalarıyla uluslararası arenada prestijli ödüllerle takdir topluyor. Denizbank bu kapsamda son olarak bankacılık alanındaki en yenilikçi uygulamaların 4 ana kategoride değerlendirildiği BAI - Finacle Global Banking Innovation Awards 2014'te çoğu dünyadaki "ilk"leri temsil eden 5 uygulaması ile 3 ayrı kategoride finale kaldı. 

Dünyadan 120'nin üzerinde finansal kuruluşun 200 uygulaması ile başvurduğu yarışmaya Türkiye'den 8 banka katıldı. DenizBank'ın, En Yenilikçi Ürün ve Hizmet, Kanal İnovasyonu ve İç İşleyişte İnovasyona Dayalı Gelişim kategorilerinde finalist olduğu yarışmada, 13 bankanın 5 kategorideki 22 projesi son elemeye dahil edildi. Denizbank, finale kalan bu 22 proje arasında 5 proje ile yer aldı. 

Banka'nın finalde yarışacağı projeler kategorilerine göre şöyle sıralandı: 

"En Yenilikçi Ürün ve Hizmet: fastPay Handsfree Ödeme, Kanal İnovasyonu: fastPay Mobil Cüzdan, Kanal İnovasyonu: Sosyal Müşteri Hizmetleri, İç İşleyişte İnovasyona Dayalı Gelişim: Müşteri memnuniyetini artıran Inter-Collect, İç İşleyişte İnovasyona Dayalı Gelişim: Inter-Dashbord Programları." 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizbank Bilgi Teknolojileri ve Destek Operasyonları Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman, finale kalan tek Türk bankası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve ödül kazananların açıklanacağı kasım ayını heyecanla beklediklerini belirterek, şunları kaydetti: 

"Chicago'da kasım ayında düzenlenecek törende ödül alacak kurumlar, bir anlamda getirdikleri yenilikçi bakış ile bankacılık sektörünü yeniden şekillendiriyor. Biz de Denizbank olarak dijital ve mobil teknolojiler ile beraber bankacılıkta yaşanan paradigma değişimini çok önemsiyoruz ve bu değişimin merkezinde yer almak istiyoruz. Bu nedenle böyle önemli bir vizyonu en üst seviyede ortaya koyan bu organizasyonda tek Türk bankası olarak finale kalmak bize hem gurur hem de heyecan veriyor." 

Bu konularda ilginizi çekebilir