Denizbank'ın "Bursaspor Bonus" Projesi 3 yıl uzatıldı

Denizbank Bursaspor ile işbirliğini yeniledi,"Bursaspor Bonus" kredi kartı projesi 3 yıl daha uzatıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Denizbank'ın "Bursaspor Bonus" Projesi 3 yıl daha uzatıldı. 

Özlüce Tesisleri'ndeki kulüp binasında gerçekleştirilen törene Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, reklam, pazarlama ve gelirlerden sorumlu Asbaşkan Nihat Akınoğlu ile Denizbank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran katıldı. 

Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı, törende yaptığı konuşmada, Bursaspor'un Denizbank ile işbirliğinin 2007 yılında başladığını ve büyüyerek devam ettiğini söyledi.  

Yeşil-beyazlı taraftarların geçen 3 yılda 10 bin adet "Bursaspor Bonus" kart alarak kulübe katkı sağladıklarını belirten Bölükbaşı, şunları söyledi: 

"Taraftarlarımız bu kartı alınca birçok indirimden yararlanıp hem kendisi kazanacak hem kulübümüze katkı sağlayacaklar. Geçtiğimiz üç yılda 10 bin adet 'Denizbank Bonus' verilmiş. Büyük Bursaspor camiası için yeterli değil. İnanıyorum ki takımımız başarılı olunca bu rakam üç yıl sonunda 50 bini geçecektir. Biz büyük bir camiayız. Önce damlayacak, sonrasında da şakır şakır atacak diyorum.  Bursa takımına sahip çıkıyor. Projelerimiz başlıyor. Yenilerini sunmaya devam edeceğiz. Denizbank yetkililerine bizlerle yapmış oldukları çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. İşbirliğimiz artarak devam edecektir. Bursaspor'a hayırlı olmasını diliyorum. Emek verenlere teşekkür ediyorum." 

Denizbank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran ise Bursaspor ile işbirliklerini yenilemekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

"Kuruluşunun üzerinden geçen 51 yıllık sürede Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış, şampiyon olarak sporda Anadolu'nun rüştünü ispat etmesinde öncü rol oynayan Bursaspor gibi yakın ilişkiler içinde olduğumuz güzide kulübümüzle işbirliğimizi yenilemekten büyük mutluluk duyuyoruz" diyen Hıçkıran, şöyle devam etti:  

"Kulübümüzle kurduğumuz yakın ilişki sayesinde Bursaspor'un önümüzdeki dönem başarılarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. 'Bursaspor Bonus' ile hem kulübün gelirleri artmaya devam edecek hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanarak kartlarıyla yapacakları her alışverişte sevdalısı oldukları Bursa'ya katkıda bulunacaklar. Denizbank olarak spor kulüplerimizin en büyük destekçisiyiz. 'Bursaspor Bonus'un bu büyük taraftar kitlesi ile 3 yılda 40 bin kart sayısına ulaşacağına inanıyoruz. Tüm Bursalıları, Bursa'ya ve yeşil beyazlı renklere gönül verenlerin kartı, 'Bursaspor Bonus' kredi kartı edinmeye davet ediyoruz." 

Konuşmaların ardından Bölükbaşı, Hıçkıran'a Bursaspor forması hediye etti.