Divan ve Mar Yapı, otel gibi residence yapacak

Basın Ekspress’te yer alacak projede toplam 432 daire yer alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İMAM GÜNEŞ

İSTANBUL - Divan Group, Mar Yapı işbirliği devam ediyor. Basın Ekspress’te yer alacak olan 2. projelerine Divan Residence at G Tower ismini veren ortaklığın işletmesi Divan’a ait olacak. 432 daireden oluşan projenin metrekare satışı 8 bin 500 liradan, daire satışları ise 370 bin liradan başlıyor. Proje, erişilebilir lüks anlayışını ve otel konforunu residence’a taşıyacak. Projenin ön satışlarında yaklaşık yüzde 20’lik kısmı satıldı.

İşletmesini Divan Grup yapacak

Projenin lansmanı dün gerçekleşti. Lansmanda konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Divan ile hayata geçirdikleri Divan at G Plus ile 4 yıldır başarılı şekilde devam ettiklerini belirtti. Basın Ekspres yolunun yükselen bir değer olduğuna dikkat çeken Özkök, bunu ilk farkeden firmalardan biri olduklarını söyledi.

Erişilebilir lüks yaklaşımının karşılığını aldıklarını ifade eden Özkök, şöyle devam etti: “G Plus’ta 130 daire yaptık. İnşaatı başlayan G Tower’da 432 daire var. Dairelerin tamamı otel konforunda. Ekstra bir otel ihtiyacına gerek yok. Ev sahiplerinin yaşam kalitesini artırmak istiyoruz. Bu projede yatırımcılar büyük avantaj sağlayacak. Projenin işletmesi Divan Grup’a ait.” Lüks semtlerdeki lükse her insanın erişemeyeceğini bildiklerini dile getiren Özkök, bu lüksü bu semte ulaşılabilir rakamlarla sunduklarını vurguladı. Lüks örneğine Etiler ve Ulus’u veren Özkök, şu açıklamalarda bulundu: “Ordaki lüks yaşamı buraya taşıdık. 3 bin metrekarelik spor salonu yaptık. Bu bölgede bir ilk. Bu bölgede 700- 800 milyon liralık yatırımımız var. G Plus’ta 130 milyon liralık yatırımımız var. Bu bölge bizim yatırım üssümüz. Yatırıma devam edeceğiz. Bölgenin nüfusu 1 milyon seviyesinde. Bu kalite ve lüks ile fiyatlar çok ucuz. En düşük metrekare, 61 metrekareden başlıyor. Metrekare satış fiyatı 8 bin 500 lira. Satışlar ise 370 bin TL’den başlıyor. Kendi yatırımcılarıza G Tower projesinde ön satışları yaptık. Yüzde 20’sini sattık.”

‘İşbirliğinde çok başarılıyız’

Divan Grup CEO’su Richard Appelbaum ise 2012’de yapmış oldukları işbirliği ile G Plus’ta çok başarılı olduklarını söyledi. Turizm sektörüne yeni bir boyut kazandırmak istediklerine değinen Appelbaum, şu ifadelere yer verdi: “Divan Grup olarak kaliteli projeler yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu projede ev sahipleri Divan’ın tüm tecrübelerinden tüm hizmetlerinden yararlanabiliyor. Türkiye’de İstanbul, Ankara ve İzmir’i öncelikli şehirler olarak belirledik. Bugüne kadar Divan Residence at G-Tower projesi ile birlikte, 6 residence projesi gerçekleştirdik. 2016 yılı içerisinde Katar ve Dubai de franchaise olarak hizmete giren Divan Pastanelerinin lokum ve çikolataları bugün bir çok ülkeye taşıyoruz. Bunlar arasında; Londra’nın ünlü mağazalarına, Amerika, Suudi Arabistan, BAE, Katar, Bahreyn, Avustralya, Azerbaycan, Fransa ve Belçika’y