E.C.A. Facebook hayranını Titanik'e gönderiyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Facebook üzerindeki sayfasını takip eden 38 bin kişi arasından bir kişiyi Titanik batığına dalışa gönderecek olan E.C.A., talihli Engin Güneysu'yu basınla tanıştırdı.

Facebook üzerinde gerçekleştirilen E.C.A. ile Keşfet yarışmasını kazanan  Güneysu, Cahit Köse ile buluştu. Bir arkadaşı ile batığa dalacak olan Güneysu’nun ardından Eylül ayında ikinci bir talihliye daha sponsor olunacak.

İhracat hedefini 75 milyon euroya çıkardı

Öte yandan Isı grubunda, 2012’nin ilk yarısında 30 milyon euro ihracat gerçekleştiren E.C.A. yıl sonuna kadar 75 milyon euro ihracat yapmayı hedefliyor.

Elginkan Topluluğu İdari Meclis Üyesi ve EMAS Genel Müdürü Cahit Köse, bu yılın 3. Çeyreğinde tamamlanacak 30 milyon euroluk yatırım ile kombide 400 bin, panel radyatörde ise 3,5 milyon metrefül üretim kapasitesine çıkacaklarını söyledi.  

Sözlerine devam eden Köse, "Isı sektöründe 2.yarıyıl daha yoğun geçiyor dolayısıyla satışlarımızın hedeflerimizin üzerinde gerçekleşeceğini umuyoruz. Bu bağlamda, 150 bin kombi,  1 milyon metrefül panel radyatör ve 2 bin 500 yoğuşmalı kazan satışı öngörüyoruz" dedi.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir