Edinburgh'dan her gün uçmaya başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EDINBURGH  - Türk Hava Yolları (THY), İskoçya'nın başkenti Edinburgh ile İstanbul arasında haftanın her günü uçmaya başladı.

İstanbul-Edinburgh arasında geçen yıl haftanın dört günü olarak başlatılan karşılıklı seferlerin haftanın her gününe çıkarılmasından dolayı Edinburgh Havaalanı'nda tören düzenlendi. Atatürk Havalimanı'ndan hareket eden Boeing 737-900ER tipi "Muğla" isimli uçak, İskoçya'nın başkenti Edinburgh'a inişi sırasında "su tagı" ile karşılandı.
Uçağın aprona yanaşmasının ardından ise yolcular İskoçya'nın geleneksel müzik aleti gayda eşliğinde, THY'nin Edinburgh Müdürü Serhat Sarı ve Edinburgh Havaalanı'nın CCO'su John Watson tarafından çiçeklerle karşılandı.
Aynı uçakla İstanbul'a seyahat eden yolculara ise su böreği ve zeytinyağlı dolma ikram edilirken, sefer sayılarının artırılmasıyla ilgili bir tören düzenlendi. THY Edinburgh Müdürü Sarı, Edinburgh Havaalanı CCO'su Watson ve THY İngiltere Halkla İlişkiler Danışmanı Füsun İlkay ile çok sayıda kişinin hazır bulunduğu törende pasta kesildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir