Ege Seramik, Turquality destek programına alındı

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, "Ege Seramik" markasıyla Turquality Destek Programı kapsamına dahil olduğu bildirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Ege Seramik Ekonomi Bakanlığınca, uluslararası markalaşma potansiyeline sahip firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde, yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlayarak; uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla küresel bir oyuncu olabilmeleri ve söz konusu markalar aracılığıyla olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla hayata geçirilen Turquality Destek Programı'na girdi.
 

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen İbrahim Polat Holding Üst Yöneticisi ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baran Demir, "Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. hali hazırda Turquality programının hedeflediği 'Türk Malı' ve Türkiye imajının güçlenmesine çok uzun yıllardır katkı sağlayan bir firmadır. Bundan sonraki dönemde bu çabalarımızın Turquality Destek Programı gibi kapsamlı ve prestijli bir proje ile devletimiz tarafından destekleniyor olması da bizim için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı olacaktır" ifadesini kullandı.

Demir, Ege Seramiğin kurulduğu 1972 yılından bugüne kadar sürekli artan bir ivmeyle çalışmaya, kazanmaya, yeniliklerle sektörü geliştirmeye ve en önemlisi ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiğini belirtti.

"Şirketimiz için çok önemli bir destek unsuru"

90'lı yıllardan itibaren ihracat faaliyetlerine önemli yatırımlar yaptıklarını, en zorlu ihracat pazarlarında 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Demir, şunları kaydetti:. 

"Ege Seramik olarak yurt içindeki marka bilinirlik seviyemiz çok yüksek. Hedefimiz, global pazarlarda da marka bilinirliğimizi aynı seviyelere taşımak. Bu sebeple Turquality Destek Programı bu hedeflerimize ilerlediğimiz yolda şirketimiz için çok önemli bir destek unsuru olacak. Ege Seramik olarak bu programa dahil olmaktan çok gururlu ve mutluyuz."