Enocta’dan kurumlara “Avukat Sizsiniz” desteği

Enocta’nın “Avukat Sizsiniz” Koleksiyonu, kurumlara ilk serisinde ev sahibi-kiracı ilişkilerinde destek verecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye'de e-öğrenme alanında hizmet veren Enocta, Mert Van Avukatlık Bürosu ile birlikte “Avukat Sizsiniz” koleksiyonunu hazırladı. Koleksiyonun ilk serisi ev sahibi-kiracılar arasındaki sorunlar ve çözüm yöntemleri hakkında rehberlik ediyor. Böylece çalışanlarına iş dışı konularda da destek olmak isteyen kurumlar önemli bir kaynağa kavuşuyor. Farklı başlıklara sahip11 videodan oluşan bu ilk serideev sahibi ve kiracılara hakları ve sorumlulukları anlatılıyor. Tarafların sözleşme kapsamında ve kiracı-ev sahibi ilişkisinde dikkate almalarıgereken konular akıcı bir anlatımla hayatın içinden örneklerle açıklanıyor.

Merak edilenlere açıklık getiriyor

“Kira” konusunda hazırlanan video eğitim serisinde Kira Sözleşmesi İmzalanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler, Tahliye Taahhütnamesi, Kira Bedeli Dışındaki Ödemeler, Kira Artış Oranı, Tadilat Nedeniyle Evde Oluşan Masrafların Karşılanması, Kiralanan Evde Değişiklik ve Yenilik Yapılması, Depozito Bedeli ve Geri Alınması, Kira Sözleşmesinin Feshedilmesi gibi merak edilen konulara açıklık getiriliyor. 

Kurum çalışanlarına farklı konularda destek olmayı amaçlayan yeni koleksiyonda kısa süreli videolar bilgiyi ve mesajı, net ve kolay anlaşılır şekilde iletiyor. Koleksiyonu e-öğrenme programına dahil eden kurumların çalışanları koleksiyona elektronik ortamda internetin olduğu her yerden, Enocta Eğitim Platformu üzerinden bilgisayar, akıllı telefonlar, tabletler ve benzeri mobil cihazlar aracılığıyla 7x24 erişim sağlayabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir