Fiat'tan 18 bin liraya 18 ay sıfır faizli kredi

Fiat, şubat ayı boyunca Fiorino, Yeni Doblo, Pratico veya Ducato modellerinden birini tercih edenler için 18 bin liraya 18 ay sıfır faizli kredi seçeneği sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tofaş çatısı altındaki Fiat, Fiat ticari araç satın almak isteyen müşterileri için şubat ayına özel bir kampanya hazırladı. Fiat, şubat ayı boyunca Fiorino, Yeni Doblo, Pratico veya Ducato modellerinden birini tercih eden ticaretin profesyonelleri için 18 bin liraya 18 ay sıfır  faizli kredi seçeneği sunuyor. 

Koç Fiat Kredi tarafından yürütülen kampanya kapsamında, yeni ticari aracına daha uzun vadeli krediyle sahip olmak isteyen müşteriler ise 35 bin liraya 48 ay yüzde 0,99 kredi fırsatından yararlanırken, araç bedelinin tamamı için de kredi kullanabiliyor. 

Kampanya kapsamında ayrıca, cazip kredi seçeneklerine alternatif olarak, 2013 ve 2014 model tüm Fiat Ticari araçlara nakit alımlarda anahtar teslim fiyatı üzerinden 1000 liralık indirim sağlanıyor. 

Fiat'ın geçen ay başlattığı 2013 model ticari araçlarda geçerli olan "Model Yılı Kampanyası" şubat ayında da devam ediyor. Kampanyayla birlikte 2013 model Yeni Doblo, Fiorino, Pratico ve Ducatolar, anahtar teslim fiyatı üzerinden 4 bin liraya varan indirimlerle satışa sunuluyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir