FİSKOBİRLİK market sayısını artıracak

FİSKOBİRLİK, yıl sonuna kadar "Fisko" markası adı altında açtıkları market sayısını 50'ye ulaştıracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

FİSKOBİRLİK iştiraklerinden FİSKOMAR AŞ'nin Genel Müdürü Hüseyin Yağlıdere, yıl sonuna kadar "Fisko" markası adı altında açtıkları market sayısını 50'ye ulaştırmak istediklerini söyledi.

Yağlıdere, Tayyaredüzü Mahallesi'ndeki Fisko mağazasının açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar fındık üretimi yapılan bölgelerde açılan market sayısının 41'e ulaştığını ifade etti.

Her geçen gün Fisko markasının büyüdüğünü belirten Yağlıdere, "FİSKOBİRLİK'in mali yapısına uygun hareket ediyoruz. Fisko markası FİSKOBİRLİK ile büyümekte. Bugün 41. mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Hedefimiz yıl sonuna kadar mağaza sayısını 50'ye ulaştırmak. Bunun için yoğun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Hüseyin Yağlıdere, birliğin üreticiyle olan güveninin pekişmeye başlamasının Fisko marketlerine ilgiyi artırdığına işaret ederek, "Fisko'lara halkımızın ilgisi giderek artıyor. Bu bağlamda 'Fisko' markası bölgede önemli pazar payına sahip oldu. Her geçen gün de hızla büyüyor. Biz burada üreticilerimizden daha fazla destek istiyoruz. Kendilerinin Fisko markasına daha fazla sahip çıkmalarını bekliyoruz. Üreticimizin vereceği destekle marka değerimiz daha da artacaktır" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir