Galaxy 5S, 7 Nisan'da Turkcell'de

Turkcell Platinum müşterileri ön satış kapsamında 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 95 liradan başlayan fiyatlarla Samsung Galaxy 5S'e sahip olabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Platinum, Samsung'un akıllı telefonu Galaxy S5'i 7 Nisan'da ön satışa sunacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell, Platinum müşterileri için ayrıcalıklı akıllı telefon kampanyalarına Samsung'un Galaxy S Serisinin beşinci nesli Galaxy S5 ile devam ediyor. Sağlıklı bir yaşam için geliştirilmiş fitness özellikleri, kamera işlevleri, hızlı ağ bağlantısı ve gelişmiş cihaz koruma özelliklerini, modern bir tasarımla sunan Galaxy S5 Turkcell Platinum farkıyla kontratlı olarak ön satışa 7 Nisan'dan itibaren sunulacak.

Turkcell Platinum bireysel müşterileri "www.turkcell.com.tr" üzerinden gerçekleştirilen ön satış kapsamında 24  ay boyunca tarifeye ek ayda 95 liradan başlayan fiyatlarla Samsung'un yeni akıllı telefonuna sahip olabilecek. Turkcell Platinum kurumsal müşterileri ise müşteri temsilcileri aracılığıyla 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 93 liradan başlayan fiyatlar ve 24 ay taksit imkanıyla S5'i satın alabilecek.

Samsung Galaxy S5 11 Nisan itibari ile Turkcell İletişim Merkezleri'nde de satışa sunulacak.

Yeni Galaxy S5'in özellikleri

Turkcell şebekesinin çift taşıyıcı (dual carrier) desteği sayesinde mobil internet keyfini ikiye katlayan Galaxy S5 farklı tüketici zevkleri ve ilgi alanlarına hitap etmek üzere Samsung tasarımı ile modern yaklaşımları bir araya getiriyor. Galaxy S5, arka kapağındaki özel dokulu dizaynı ile modern bir tasarım sunuyor. Yeni ve şık dış hatlara sahip Galaxy S5 kömür siyah, parlak beyaz renkleri ile geliyor.

Yeni Galaxy S5, 16 megapiksel kamera, gelişmiş bir menü ve arayüze sahip üstün kamera işlevleri sayesinde kullanıcıların zahmetsizce fotoğraf çekmelerini, düzenlemelerini ve paylaşmalarını sağlıyor.

Galaxy S5, 0.3 saniyeye kadar odaklanma sağlayan otomatik netleme özelliğini sunuyor ve gelişmiş Yüksek Dinamik Aralığı (High Dynamic Range) özelliği ile tüm koşullarda doğal ışık ve renkleri göz alıcı bir yoğunlukta görüntülemenizi sağlıyor. Aynı zamanda Galaxy S5'in yeni Seçilebilir Odak (Selective Focus) özelliği, kullanıcıların görüntüdeki belli bir alana  odaklanmasını sağlarken, arka planı bulanıklaştırabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir