GittiGidiyor, Türkiye'nin en iyi işverenleri arasında

GittiGidiyor bu yıl bir eBay şirketi olarak 'Great Place to Work Turkey – Türkiye’nin En İyi İşverenleri' listesinde yer aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

14’üncü yılını dolduran, Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması’nın en son raporlarına göre ülke geneli e-ticaret kategorisinde gerçek kullanıcı ve sayfa görüntüleme sıralamasında (18-54, 55+ yaş grubu), Türkiye’nin en çok tercih ettiği e-ticaret sitesi GittiGidiyor bu yıl bir eBay şirketi olarak 'Great Place to Work Turkey – Türkiye’nin En İyi İşverenleri' listesinde yer aldı. 

Kasım 2014 - Haziran 2015 arasındaki dönemi değerlendiren rapor, ulusal sınırları içerisinde oluşturdukları istikrar ve güvenilirliği yüksek iş yeri kültürleri ile diğerlerinden ayrılan 'En İyi İş Yerlerini' seçti. Avrupa’nın 'Çok Uluslu En İyi İşverenleri' listesinde yer almak için şirketlerin en az 3 ülkede 'En İyi İşveren' olarak kabul edilmesi şartı aranıyor. Avrupa’da en başarılı 3 eBay şirketi; eBay’in ülkemizdeki temsilcisi GittiGidiyor, eBay Danimarka ve eBay İrlanda 'En İyi İşveren
2 ödülünü alarak eBay’i Avrupa listesinde yukarılara taşıdı. eBay bu üç şirketi ve 3,183 çalışanıyla 15’inci sırada yer aldı.
 
Avrupa’nın 'En İyi İşverenleri' ödülleri için Lüksemburg’da  gerçekleşen törende GittiGidiyor adına ödülü Genel Müdür Gülfem Toygar, Satış Direktörü Öget Kantarcı ve İnsan Kaynakları Müdürü Murat Yüksel aldı. 

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Murat Yüksel, "Bir eBay şirketi olan GittiGidiyor bu sene Great Place to Work listesinde yer alıyor. Bu başarı takım ruhuyla çalışan, GittiGidiyor'u sadece bir iş yeri olarak değil bir aile olarak gören çalışanlarımıza ait ve bizim için büyük mutluluk kaynağı" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir