Gönül Kahvesi'nin yeni şubesi Mersin'de açıldı

Gönül Kahvesi geçtiğimiz hafta Mersin/Üniversite Caddesinde hizmete girdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yurt içi ve yurt dışı toplam şube sayısı 90’a ulaşan Gönül Kahvesi, geçtiğimiz hafta Mersin/Üniversite Caddesinde yeni şubesini açtı.

1992 yılında gıda sektörüne giren grup, 2002 yılından bu yana ‘‘Gönül Kahvesi’’ markasıyla yoluna devam etmektedir. Gönül Kahvesi, sadece yurt içinde değil yurt dışında da hedeflerine ulaşma doğrultusunda şube sayısını arttırıyor. İlk yurt dışı şubesini 2014 yılında Saraybosna’da Sarajevo City Center Avm’de açtı, sonrasında Mart 2017 de Bahreyn şubesini Muharraq şehri Seef Mall'da, Nisan 2017 de Avusturya şubesini Vorarlberg Eyaleti Dornbirn şehrinde açtı. 2017 Temmuz'da Saraybosna 2.şubesini açan marka, yurt dışında ki şube sayısını 4’e çıkardı.

Yurt içi ve yurt dışı toplam şube sayısı 90’a ulaşan marka, 14 Şubat 2018 tarihinde Mersin / Üniversite Caddesinde misafirlerinin hizmetine girmiştir. Başta Avrupa, Asya, Körfez Ülkeleri olmak üzere, dünyanın her köşesinden talepler alan Gönül Kahvesi, 2023 yılında yurt dışında en az 223 şubeye ulaşmayı hedeflemektedir. Gönül Kahvesi, bu yıl Saraybosna'da 3.şubesini (Nisan 2018), Manama'da 2.şubesini (Mayıs 2018) ve Priştina'da (Mayıs 2018) şube açacak.

Gönül Kahvesi, Türk Kahvesi, espresso ve diğer tüm kahveleri, özel formülleriyle harmanlayıp sunmaktadır. Marka, Türk Kahvesi’ne hak ettiği itibarı “Gönül Harmanı” ürünü ile kazandırmıştır.

Bu konularda ilginizi çekebilir