Haftada 10 kez gidecek

Manchester-İstanbul hattına 3 ek uçuş daha ilave eden THY, haftada 10 sefer yapacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


MANCHESTER - Türk Hava Yolları (THY), Manchester-İstanbul hattındaki sefer sayısını artırıyor.  Manchester-İstanbul hattına 3 ek sefer daha ekleyen ve uçuş sayısını haftada 10'a çıkaran THY, seferlerin tanıtımını Manchester'da yaptı. Toplantıya Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Ahmet Demirok, Pakistan'ın Manchester Konsolosu Ehsan Ullah Batth, İngiliz Milletvekili Tony Lloyd ve Avrupa Parlamentosu Milletvekili Arlene McCarthy ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkonsolos Ahmet Demirok, THY'nin son yıllardaki atılımlarıyla dünya çapında bir marka haline geldiğini ve Türkiye'nin gurur duyduğu kuruluşlardan biri olduğunu söyledi. THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy da yaptığı konuşmada, haftada karşılıklı 7 olan Manchester-İstanbul hattındaki sefer sayısının Mayıs ayından itibaren 10'a çıkacağını bildirdi. Türksoy, Manchester'dan Türkiye ve Türkiye ötesi destinasyonlara uçan yolcu sayısının artışı nedeniyle sefer sayısının da kademeli olarak artacağını kaydetti.

THY'nin Manchester seferlerinin 1993 yılında başladığını anımsatan Türksoy, "Manchester'dan Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu, Çin, Hindistan, Uzak Doğu, Afrika ve Asya'daki popüler destinasyonlara yolcu taşımaktayız. Uçuş sayımızın haftada 10'a çıkmasıyla yolcularımıza uçuş saatleri konusunda daha fazla alternatif sunacağız" diye konuştu.

Son yıllarda özellikle İngiliz vatandaşı yolcuların THY'ye yoğun ilgi gösterdiğini aktaran Türksoy, düşük sezon olan kış aylarında bile Manchester-İstanbul hattında çoğu zaman uçaklarda yer bulunamadığını sözlerine ekledi. Tanıtım toplantısına katılanlar, THY'nin resmi ulaşım sponsoru olduğu Manchester United'ın standında yer alan şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

(AA)

Bu konularda ilginizi çekebilir