Hedef üyeler arası işbirliğini artırmak

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Çilek Mobilya üretim tesislerini ziyaret ederek, çeşitli temaslarda bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve beraberindeki heyet, Çilek Mobilya’nın İnegöl’deki üretim tesislerini ziyaret ederek, hem Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek ile istişarelerde bulundu hem de üretim süreçlerini yakından inceleme fırsatı yakaladı.

Çilek Mobilya’nın bir dünya markası olduğunu söyleyen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “Çilek Mobilya sağladığı istihdam ve yakaladığı ihracat başarısıyla sadece Türkiye’de değil, dünyada fark yaratıyor. Bu önemli firmanın BALKANTÜRKSİAD üyesi olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Ayrıca Muzaffer Çilek’in Bosna – Hersek Fahri Konsolosu olması hem Bursa’mızın hem de ülkemizin temsili açısından oldukça değerli. Bu görevde de kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

BALKANTÜRKSİAD olarak üyeler arasındaki ilişkilerin artırılmasını önemsediklerini ifade eden Tunakan, üye ziyaretleri, iş geliştirme toplantıları ve network grupları ile üyeler arasındaki iş olanaklarını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Ziyarette BALKANTÜRKSİAD heyetini Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek ağırladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir