Ideal Standard, sektörün en büyük yatırımını yapacak

Banyo ürünleri markası Ideal Standard tarafından 3 alanda sektörün 10 yıldır gördüğü en büyük yatırımların yapılacağı açıklandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

200 yıllık bir geçmişe sahip banyo ürünleri markası Ideal Standard, gelecek 3 yılın hedeflerini belirledi. Markanın Dünya CEO'su Torsten Tuerling, büyümeye devam ederken aynı zamanda şirketi güçlü bir sistem üzerine inşa ettiklerini ve 3 yıl içinde 3 özel alanda yatırım yapacakları bilgisini verdi.

3 alana sektörün en büyük yatırımları yapılacak

Küresel etkenlerin doğal kaynakların kullanımında önemli etkisi olduğunu ifade eden Tuerling, "Bu bakımdan demografik değişiklikler, daha fazla sürdürülebilirlik ihtiyacı, artan popülasyon ve çevresel koşullara karşı mücadele daha bütüncül çözümler gerektirmektedir. İhtiyacımız olan tüm bu çözümler de Ideal Standard'ın 'Connected Intelligence' misyonunda gizlidir" diye konuştu.

Kurumsal stratejilerin sadece misyonla ifade edilemeyeceğinin farkında olduklarını da söyleyen Tuerling, "İşte bu nedenle, stratejimizin uygulanması için önemli kaynaklar harcıyoruz. 3 yıllık stratejimizi belirlerken de müşterilerimiz için değerli olan 3 özel alana yatırım yapıyoruz. Bu alanlar; üretim kapasitesi, üretim teknolojileri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan ürün yenilikleri olacak. 3 alana sektörün 10 yıldır gördüğü en büyük yatırımları yapacağız. Yatırımların toplam tutarı 100 milyon euronun üzerinde olacak. Böylece, 'Connected Intelligence' misyonumuz ile sektöre yön veren inovasyonlarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

"2016 yılında yüzde 14 büyüdük"

270 kişinin çalıştığı, geçmişi 100 yıl öncesine dayanan Ideal Standard'ın Hull'deki merkez üssünde şimdilerde ürün ve marka adına milyonlarca pound yatırım yapıldığını belirten Tuerling, "Sektöre yön veren devrim niteliğindeki pek çok yeniliğimiz bahsi geçen küresel tehdit ve trendlere adeta çözüm niteliğindedir. Evler için sunduğumuz banyo çözümleri estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor, ticari çözümlerimizde ise maliyet verimliliği ve dayanıklılığı ön plana çıkarırken sağlık alanında ise maksimum hijyene odaklanıyoruz.

Akılcı ve pratik çözümler sunabilmek adına müşterilerimizin beklentilerine cevap verirken kaynakların daha verimli kullanımını hedefleyerek; kurulumu kolay, dayanıklı ve yenilikçi malzemeler kullanan çözümler üretiyoruz. İşte bu nedenle 2016 yılında yüzde 14'lük bir büyüme kaydettik. Hedefimiz aynı hızla büyümeye devam etmek" diye açıklamalarda bulundu.

Bu konularda ilginizi çekebilir