IF Design'dan Arçelik'e 4 ödül

Dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri kabul edilen IF Design'dan bu yıl Arçelik'e 4 ödül geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arçelik, dünyanın en saygın ve bağımsız ödül organizasyonlarından biri olan IF Design'da 4 ödül birden aldı.

Münih BMW Müzesi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde IF Design 2017'de Grundig Delisia El Blenderi, Beko Cosmos Gardırop Tipi Buzdolabı, Grundig Fourever 3K Buzdolabı ve Grundig Fourever 4K Flush Handle Buzdolabı ürünleriyle bu 4 ödüle layıkgörüldü.

Ürünlerin öne çıkan özelliği tasarımı

Arçelik A.Ş.'nin ödül aldığı ürünlerden tasarımıyla dikkat çeken Grundig Delisia El Blenderi, mutfak ortamına yeni bir yaklaşım getirirken, bıçak teknolojisiyle vitamin kaybını da önlemek için maksimum verim sağlıyor.

Beko Cosmos Gardırop Tipi Buzdolabı da cam kapıları, tasarımı ve temiz görünüşüyle dikkat çekiyor. Kusursuz bir görünüş oluşturmak adına, dokunmatik kontrol göstergesi, entegre sapın üzerinde bulunuyor ve farklı renklere sahip ışıklarla buzdolabının durumu hakkında kullanıcıyı bilgilendiriyor.

Grundig Fourever 3K Buzdolabı ise Fransız tipi açılan kapıları ile geniş ve kullanışlı iç hacim sağlıyor. Dış tasarımıyla tüm favori yiyecekleri korumak için geniş saklama kapasitesi ile yiyecek koruma teknolojisine sahip iç tasarımıyla ön plana çıkıyor.

Grundig Fourever 4K Buzdolabı, Fransız tipi açılan kapıları ile geniş ve kullanışlı iç hacim sağlıyor. Sıcaklık ayarlı “Cool and Freeze Zone” bölmesi ihtiyaca göre soğutucu veya dondurucu olarak ayarlanabiliyor. Entegre sapları mutfağını tasarımıyla uyum sağlıyor.

60 yılı aşkın süredir tasarımları ödüllendiriyor

1953 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen IF Design Ödülleri'nde dünyanın dört bir yanından binlerce ürün bu yıl marka ürün tasarımı, iletişim tasarımı, ambalaj tasarımı, iç mimari, profesyonel konsept ve hizmet tasarımı gibi kategorilerde yarışıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir