İki Sırp takımına Türk sponsor

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan Basketbol Ligi takımlarından Partizan ve Kızılyıldız ile sponsorluk anlaşması imzaladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BELGRAD - Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan Basketbol Ligi takımlarından Partizan ve Kızılyıldız ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Yapılan açıklamaya göre, Belgrad'daki Metropol Hotel'de dün düzenlenen imza törenine, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Kızılyıldız Basketbol Kulübü Başkanı Neboyşa Çoviç ve Partizan Basketbol Kulübü Başkanı Predrag Daniloviç katıldı. 

Mehmet Ali Aydınlar, Partizan ve Kızılyıldız ile işbirliği yapmaktan dolayı onur duyduğunu belirtti. Acıbadem olarak her zaman sporu desteklediklerini söyleyen Aydınlar, şirket olarak 45 spor kulübü ve federasyonla işbirliği içinde olduklarını vurguladı. 

Spora büyük yatırımlar yapan Türkiye'ye büyük saygı duyduğunu belirten Partizan Spor Kulübü Başkanı Daniloviç, sponsorluk anlaşmasının her iki kulüp için önemli olduğunu söyledi. 

Partizan'ın hedefleri olan hırslı bir kulüp olduğunu kaydeden Daniloviç, "en iyiler" ile işbirliği yapacak olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti. 

Kızılyıldız Spor Kulübü Başkanı Çoviç ise "Bir dünya markası olan Acıbadem'in basketbol kulüplerine sponsor olması memnuniyet verici. Anlaşmadan dolayı son derece mutluyuz" ifadesini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir