İkinci kez "Türkiye'nin Süpermarkası" seçildi

OPET, "Türkiye'nin Süper Markaları" listesine giren tek akaryakıt şirketi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

OPET, "Türkiye'nin Süper Markaları" listesine giren tek akaryakıt şirketi oldu.

OPET tarafından yapılan açıklamaya göre, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Superbrands'in Türkiye Seçici Kurul üyeleri ve The Nielsen Company'nin yaptığı araştırma sonucunda 43 marka, "2014 Türkiye Süpermarkaları" olmaya hak kazandı.

Bu markalar arasında yer alan OPET, "Türkiye'nin Süper Markaları" listesine giren tek akaryakıt şirketi oldu. Türkiye'de on yıldır yapılan araştırmada OPET, ikinci kez aynı unvanı aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OPET Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Güler, müşteri memnuniyeti konusunda 9 yıldır liderliğini sürdüren OPET'in, aynı zamanda sosyal sorumluluk anlayışı ile sektörün fark yaratan markası olduğunu belirterek, "Lovemark- aşkla bağlanılan marka', 'en beğenilen', 'en sevilen’, 'en konuşulan marka' gibi unvanlarımızın yanına 'Süpermarka'yı bir kez daha eklemenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Güler, tüm bu ödüllerin müşterilerine daha da iyi hizmet sunmak ve kendi çizgilerini daha da yukarıya taşımak anlamında kendilerine yeni sorumluluklar yüklediğini aktararak, "OPET olarak kusursuza yolculuğumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, süper marka seçiminde şirketin büyüklüğünün yanı sıra, teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyma ve vergi sıralamasındaki yeri gibi kriterler dikkate alınıyor. Marka yönetimi ve pazarlaması konusunda uluslararası bağımsız bir otorite olan Superbrands, marka yönetimi konusunda başarı gösteren firmaların dünya çapında seçimini ve tanınmasını sağlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir