İş dünyasının yeni paylaşım platformu

Beyaz yakalı yöneticiler için tasarlanan yeni paylaşım platformu Wise TV, iş dünyasının trendlerini ve gelişmelerini hedef kitleye ulaştırmayı hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İnternette paylaşım yapmaya vakit bulamayan beyaz yakalı yöneticiler için tasarlanan yeni paylaşım platformu Wise TV’de 400’den fazla yöneticinin röportaj videosu yayınlandı. Yoğun ilgi gören platform, 2 yılı aşkın süredir, finans zirvesi, bilişim zirvesi, insan kaynakları zirvesi gibi pek çok etkinliği online ortama taşıması ile tanınıyor. Sitede aynı zamanda ofislerde gerçekleştirilen röportajlarla hazırlanan bin 500'den fazla video bulunuyor.

Her geçen ay iş dünyasından gelen taleplerin arttığını belirten Wise TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Küçükkoyuncu, iş dünyası ile dijital mecralar arasında köprü olduklarını söyledi.

İş dünyasını yakından takip eden Wise TV muhabirleri, öne çıkan şirket ve kuruluşlarla görüntülü kısa röportajlar gerçekleştiriyor. Hazırlanan videolar Wise TV’de yayınlandıktan kısa bir süre sonra arama motorlarında üst sırada yer alıyor. Ayrıca röportajı veren isimleri bu videoları sosyal medyadaki hedef kitleleri ile paylaşıyor.

'İş dünyasına ayna tutma gayreti içerisindeyiz'

İnternette yeteri kadar vakit geçiremeyen marka yöneticilerinin işini kolaylaştırdıklarının altını çizen Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Küçükkoyuncu, “İş dünyası çok dinamik ve çok üretken bir ortam. Her gün onlarca yeni gelişme oluyor ve bu gelişmelerin her biri sosyal medyada paylaşılmaya değer içerikler. Biz bu noktada, uzman ekibimizle iş dünyasına ayna tutma gayreti içerisindeyiz. Özgün, nitelikli, kısa videolar hazırlıyoruz. Gerek ofislerde gerekse iş etkinliklerinde mobil hareket eden prodüksiyon ekibimiz başarılı isimlere mikrofon uzatıyor. Hazırlanan kısa videolar için yayın ekibimiz haber metinleri hazırlıyor ve dijital mecralara bu videolar servis ediliyor. Gün sonunda kaynağından aldığımız haberi, röportaj verene bir iş yükü oluşturmayacak şekilde dijital içerik halinde geniş kitlelere ulaştırmış oluyoruz” diye konuştu.