İstanbul'u köprü olarak kullanacak

Şirket, İstanbul üzerinden 190'dan fazla noktaya sefer düzenleyeceğini açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İlk olarak iki sene önce Türkiye-Kanada arası direk uçuşlara başlayan Air Canada, İstanbul’u köprü olarak kullanarak 5 kıtada 190'dan fazla noktaya sefer düzenleyecek. Uluslararası pazarlarda daha da büyümeyi hedefleyen şirket, jeopolitik konumu nedeniyle önem verdiği Türkiye'yi, uluslararası ulaşım ağında önemli bir durak olarak kullanmaya hazırlanıyor.

Yeni stratejileriyle ilgili bilgi veren Air Canada Türkiye Genel Müdürü Nedime Konuksever, "Türkiye’nin jeopolitik konumu ve havacılık sektörüne yaptığı yatırımların Air Canada’nın gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

423423-b.jpg

Air Canada, SkyTrax ve çeşitli ödüllerle müşteri memnuniyetini, üst düzey ürün ve hizmetlerini ve operasyonel başarısını son beş senedir üst üste ispatladı. Global merkez olan Toronto bağlantı platformu, Star ve Atlantic işbirliği ve güvenliğe gösterdiği azami önemle geleceğin Premium havayolu modeli olan şirketimiz için istikrarlı ve sürdürülebilir büyüme stratejimiz doğrultusunda 2016 yılına tam donanımlı bir başlangıç yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Air Canada olarak en yeni teknoloji geniş gövdeli uçaklarımızla Türkiye’ye seferler düzenliyoruz. Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları, Star Alliance ve Kuzey Atlantik yatırım ortağımız Lufthansa ile Türkiye hatlarımızda ortak uçuşlarımız bulunuyor. Türk Hava Yolları ile Frequent Flyer programında müşterilerimiz karşılıklı olarak aynı oranda mil kazanıp, harcayabiliyorlar. Pek yakında filosundaki en son teknoloji Air Canada Boeing 787 Dreamliner uçaklarıyla Türkiye’ye seferlerini gerçekleştirecek. Air Canada olarak son teknoloji uçaklara yatırım yapıyor olmamız Türkiye pazarına verdiğimiz önemin göstergesi” dedi.