Just English, Las Vegas’tan ödülle döndü

Las Vegas’daki konferansa katılan Just English, eğitim alanında 'En güvenilir ve en iyi web sitesi' ödülünün sahibi oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye’nin 5 şehrinde 14 şubesiyle yabancı dil eğitimi alanında hizmet veren 'Just English Center Dil Okulları, LasVegas’ta gerçekleştirilen 'En güvenilir ve en iyi web sitesi' ödül töreninde 'Eğitim' kategorisinde birinci oldu.

24 - 26 Eylül 2014 tarihleri arasında İnternet Pazarlama Konferansında (İMA), Google, Microsoft ve Nike gibi birçok Dünya markasının katılım gösterdiği Las Vegas’daki konferansa, Türkiye'den sadece Türk Hava Yolları (THY) ve Just English davet edildi.

Web kullanıcıları tarafından en Güvenilir, en güncel, en iyi içerik, en bilgilendirici ve en kolay ulaşım gibi birçok kriterin hesaba katılmasıyla belirlenen 'en güvenilir ve en iyi web sitesi' ödülü 'Just English Center Dil Okulları’nın oldu.

2011 yılında "En İyi Dil Okulu", 2012’de “Kalitesine En Çok Güvenilen Dil Okulu Ödülü”, 2013’te “En Başarılı Yabancı Dil Okulu” ödülün layık görülen 'Just English Center Dil Okulları’2014 yılı başlarındaki aldığı ‘Avrupa Kalite Ödülü’ ile kalitesini 4 yıl üst üste tescillemişti. Just English, 'En güvenilir ve en iyi web sitesi' ödülü ile birlikte başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Bu konularda ilginizi çekebilir