Kardex Remstar, yüzde 10 büyüme sağladı

Otomatik depolama sistemlerinin önde gelen firmalarından Kardex Remstar, Türkiye operasyonlarında yüzde 10 büyüme gösterdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Emel Ünal Bulut

İSTANBUL- Kardex Remstar Ülke Müdürü Emre Yenal, yılın ikinci yarısında özellikle otomotiv ve savunma sanayiindeki üretim artışına bağlı yan sektörlerin, büyümelerindeki önemli faktör olduğuna dikkat çekti.

Yeni dönemde perakende sektörünün Kardex Remstar’ın hedef sektörü olacağına işaret eden Yenal, “Çünkü Kardex Remstar olarak, satışların artmamasından dertli perakendeciye çözüm getirmek istiyoruz. Düşen kar marjları ve artan maliyetler nedeniyle; tasarruf, zaman ve maliyet kazanacakları özel depolama çözümlerimizi perakendenin hizmetine sunacağız. Kardex Remstar’ın depolama çözümleri ile perakende sektörüne zamandan tasarruf, artan verimlilik, sıfır hata payı ve alan tasarrufu ile modern çalışma koşulları sunacağız“açıklamasında bulundu.

Türkiye’deki işlerini bu yıl da yüzde 10 büyütmeyi hedefleyen Kardex Remstar, 27 farklı ülkede müşterilerine otomatik depolama ve arşivleme çözümleri sunuyor. İsviçre merkezli olan ve hisseleri Zürih Borsası’nda işlem gören şirket, otomotivden lojistiğe, savunma sanayiinden sağlık sektörüne, makina üretimden havacılığa, e-ticaret’ten saatçiliğe kadar pek çok farklı sektöre hizmet veriyor.