Kırgızistan pazarına girdi

Avrupa’nın en büyük 3 PBX üreticisinden biri olan Karel, Kırgızistan telekomünikasyon pazarının önde gelen şirketlerinden K3T ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avrupa’nın en büyük 3 PBX üreticisinden biri olan Karel, Kırgızistan telekomünikasyon pazarının önde gelen şirketlerinden K3T ile distribütörlük anlaşması imzaladı.  K3T ile imzalanan distribütörlük anlaşması ile Karel BDT bölgesindeki satış ağını genişletecek.

Konuya ilişkin Karel’in BDT ve Kuzey Afrika bölgelerinden sorumlu uluslararası satış direktörü Metin Cebeci şunları söyledi; "Kırgızistan, BDT bölgesinin hızla gelişen pazarlarından ve bizim de bu bölgedeki satış ağımız içerisine almak istediğimiz pazarlardan biriydi. Pazara uygun olan ürün gamımızı doğru bir dağıtım kanal yapısı ile bölgeye sunmayı hedefledik. Bunun için Kırgızistan telekomünikasyon pazarının önde gelen şirketlerinden K3T’yi kendimize partner olarak seçtik. Bu anlaşma ile kurumsal iletişim, güvenlik sistemleri ve zayıf akım proje çözümlerimizi, K3T’nin yerel bilgi birikimi ve tecrübelerini kullanarak pazara sunacağız. Geniş ve rekabetçi ürün gamımızla, yurtdışında da etkili olan hizmet kalitemizle, satış ve pazarlama destekleri ile Kırgızistan pazarındaki hedefimiz bölgenin önemli oyuncularından biri olmak. Gördüğümüz ilgi de bize ayrı bir şevk veriyor"

K3T genel müdürü Hun Yılmaz imzalanan anlaşma sonrası şunları söyledi "Bu anlaşmadaki hedefimiz, Karel’in ileri teknoloji ürünleri ile pazarda yer alan boşlukları doldurmak. 2 porttan 32.000 porta kadar genişleyebilen TDM / IP santralleri ve son teknoloji tümleşik iletişim platformu, UCAP ile kurumsal iletişim sistemleri pazarında önemli oyunculardan biri olmak istiyoruz. Karel’in güvenlik sistemleri ve zayıf akım proje çözümleri ile de inşaat, sağlık, eğitim vb. sektörlere anahtar teslim projeler sunmayı planlıyoruz. Karel’i pazarda daha güçlü bir yere getirmek için sadece Karel markalı ürünler satan Karel bayileri açmak hedeflerimiz arasında, bu bayilerden ilkini kısa süre içerisinde başkent Bişkek’te açacağız."

Bu konularda ilginizi çekebilir