Kliksa'nın yeni Operasyon Direktörü Tolga Ertam

Online alışveriş platformu Kliksa'nın Operasyon Direktörlüğü görevine Tolga Ertam atandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa'nın Operasyon Direktörlüğü görevine Tolga Ertam getirildi. 

Kliksa açıklamasına göre, Ertam, artık şirketin müşteri operasyonları, hizmetleri ve lojistik alanları dahilinde; merkezi müşteri operasyonları, çağrı merkezi, müşteri hizmetleri birimleri ile depolama ve nakliye hizmetlerini sunan tüm grup içi ve dışı tedarikçilerin yönetiminden sorumlu olacak. 

1994 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Ertam, aynı yıl Arçelik'te Montaj Hattı Mühendisi olarak kariyerine başladı. 

Ardından DHL'de Operasyon Yöneticisi, Operasyon Geliştirme Müdürü, Tedarik Zinciri Projeler Müdürü ve Proje Optimizasyon Müdürü olarak görev yapan Ertam,  2008-2010 yılları arasında Best Buy'da Tedarik Zinciri Direktörü, 2011'de de HAVI Lojistiğe geçerek sırasıyla İş Geliştirme Direktörlüğü ve Operasyon Direktörlüğü görevlerini üstlendi. 2014 yılında Kliksa İç ve Dış Tic. AŞ'ye Operasyon Direktörü olarak geçen Ertam, evli ve 2 çocuk sahibi.

Bu konularda ilginizi çekebilir