Koton'a 'En Beğenilen Marka' ödülü

Koton, AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları Araştırması’nda Kadın Giyim kategorisinde birinci oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Koton üst üste 4. kez Türkiye’nin bir numarası seçildi

Koton, kurulduğu günden bu yana sürdürdüğü istikrarlı başarısını yeni bir ödülle taçlandırdı. AYD- Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin bu yıl 7.sini gerçekleştirdiği AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları Araştırması’nda Koton, Kadın Giyim kategorisinde tüketiciler tarafından yine birinci seçildi. 

AYD- Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin her yıl düzenlediği AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları Araştırması’nda, Kadın Giyim Kategorisi’nde tüketicilerin seçimi Koton oldu. 2012 yılından bu yana aynı kategoride üst üste ödül alan Koton, bu sene de birinciliği elinde tuttu.

3 Aralık 2015 tarihinde Zorlu Center PSM’de düzenlenen ödül töreni ile açıklanan araştırma sonuçları ardından, tüketicilerin tercihleri doğrultusunda birinci seçilen markalara ödülleri verildi. Geceye Koton adına ödülü almak üzere Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz katıldı.

'Bizim için çok kıymetli'

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ödül töreninde ‘Ticari hayatımıza başladığımız günden beri, müşterilerimizin gereksinim ve eğilimleri doğrultusunda bir perakende stratejisi geliştirdik ve adımlarımızı attık. Bizim için başarının en önemli formülü de mağaza sayımız ya da ciromuzdan ziyade tüketicinin Koton’u algılayış şekline büyük önem vermemiz oldu. Bugün de 24 ülkede 400’den fazla mağazaya ve 800’den fazla da satış noktasına sahibiz. Tüketicilerin seçimleri doğrultusunda aldığımız bu ödül, bizim için çok kıymetlidir.” dedi.