LC Waikiki'ye global ödül

LC Waikiki, Kuzeydoğu Avrupa Bölgesi'nde "Newcomer of the Year" ödülünü kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2023 yılında Avrupa'nın en başarılı üç hazır giyim markasından biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, Kuzeydoğu Avrupa pazarında varlık gösteren markaların ödüllendirildiği Real Estate Awards'ta; Newcomer of the Year ödülünün sahibi oldu. 

LC Waikiki, global marka olma yolculuğunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Global arenaya açıldığı 2009 yılından bu yana başarılarıyla adından söz ettiren LC Waikiki, Kuzeydoğu Avrupa'nın önde gelen perakende oyuncuları arasından öne çıkarak "Newcomer of the Year" (Pazara Yeni Giriş Yapan En İyi Şirket) ödülünün sahibi oldu.  Europeproperty.com tarafından düzenlenen ve Kuzeydoğu Avrupa Bölgesi (NEE)'deki firmaların yarıştığı Real Estate Ödülleri'nin 26-27 Mart tarihlerinde, Minsk Belarus'taki Crowne Plaza Hotel'de gerçekleştirilen gala gecesinde ödülü LC Waikiki adına CEE Operasyon Müdürü Burç Korkmaz aldı. LC Waikiki'nin kazandığı "Newcomer of the Year" ödülü; her yıl Kuzeydoğu Avrupa Bölgesi'ndeki pazarlara yeni giriş yapan en iyi şirkete takdim ediliyor.
2023 yılında Avrupa'nın en başarılı üç hazır giyim markasından biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, Real Estate Awards'ta kazandığı bu yeni ödül ile özellikle bölge ekonomisi üzerindeki önemini göstermiş oldu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir