Lean Soft, mobilya sektöründe müşteri sayısını artırmayı hedefliyor

Firma, ürettiği yazılımlar ile KOBİ’lerde verimliliği artırmayı, maliyeti azaltmayı, bilgi yönetimini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

HANDAN GÜL

KAYSERİ - Mobilya sektöründeki firmaların üretim sürecine ERP ve CRM yazılımları ile dahil olan Lean Soft, sektördeki müşteri sayısını artırmayı hedefliyor. Firma, ürettiği yazılımlar ile KOBİ’lerde verimliliği artırmayı, maliyeti azaltmayı, bilgi yönetimini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Lean Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Genel Müdürü Fatih Mermer, farklı sektörlerdeki şirketlerin küresel oyuncular haline gelmesine destek vermek için faaliyet gösterdiklerinin altını çizdi. Mermer, "Ürün fikrinin ortaya çıkışından, ürünün müşteriye ulaşmasına kadar sürecin sistemli hale getirilmesi, verdiğimiz hizmetin temel amaçları arasında yer alıyor" dedi. 

Firmalarının 2003 yılında kurulduğunu belirten Fatih Mermer, "Mobilya sanayiinde, Lean Soft ERP, Lean S&OP, Lean SCM gibi ürünlerimizle süreç yönetimine katkıda bulunuyoruz. Söz konusu ürünlerimizi sektördeki daha fazla firmaya sunmak istiyoruz" diye konuştu. Mermer, müşterilerine sundukları etkili süreç yönetimi ile firmaların potansiyel müşterilerini ve tedarikçilerini daha iyi algılamasına; satın alma, üretim , pazarlama, servis gibi bağlantılı süreçleri yönetilebilir ve denetlenebilir bir yapıya kavuşmasına yardımcı olduklarını aktardı. 

Üretimden finansa kadar farklı çözümler sunduklarını söyleyen Fatih Mermer, "Süreç yönetimi danışmanlığı ve yazılım kadromuz, sürekli gelişiyor. Pazardaki payımız her geçen gün artıyor. Erciyes Teknopark ve Erciyes Üniversitesi işbirliğinde, personel ve Ar-Ge yatırımları dahil olmak üzere, büyüme ve gelişim sürecimizi kontrol ediyoruz" dedi. 

Üretim, perakende ve bayii ağına sahip sektör ve firmalarda, yönetim, yazılım ve uyarlama çözümlerinde birçok projeye imza attıklarını kaydeden Fatih Mermer, "Kârlılığı artırmak, odaklandığımız konu değil. Öncelikli hedefimiz karşılıklı sarf edilen emeğin, müşteri yararına sürdürülebilirliğini sağlamak ve yeni yatırımlarımızda bu süreçlerden güç almak. Bu anlayış zaten disiplinli bir yaklaşımla beraberinde arz talep ilişkisinde karşılıklı kârlılığı getirecek" ifadesini kullandı.