LG G3, Turkcell ile ön satışta

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Turkcell, LG G3'ü bugünden itibaren ön satışa sunacak. Turkcell açıklamasına göre, Turkcell müşterileri LG G3'e bugünden itibaren ön satış fırsatıyla ulaşabilecek. "turkcell.com.tr" üzerinden ön satış talebinde bulunan kullanıcılar, LG G3'e 200 lira hediye çekiyle sahip olacak. 

LG G3'ün 16 GB'lik modeline "turkcell.com.tr"den ön sipariş vermek isteyenler 1.999 liralık peşin fiyatı ya da 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 81 liradan başlayan kontratlı teklifleri tercih edebilecek. LG G3'ler, Turkcell ayrıcalıklarıyla 1 Temmuz'dan itibaren Turkcell İletişim Merkezleri üzerinden de müşterilerle buluşacak. 

İnce yapısı ve ergonomik tasarımıyla tek elle kullanım imkanı sunan G3, LG'nin "Sihirli Tuşu" ile birleşerek yüksek bir kullanım performansı sağlıyor. Metalik dokusu LG G3'ün daha temiz görünmesini ve telefon üzerinde parmak izi bırakmamasını sağlıyor. LG G3, metalik siyah, parlak altın, ipeksi beyaz, menekşe moru ve bordo olmak üzere 5 farklı renkte piyasaya sunulacak. 

Pratik özellikleriyle kullanıcıları "akıllı sadelik" kavramıyla tanıştıran LG G3, 5.5 inç'lik ekranına rağmen ergonomik tasarım ve kullanım kolaylığı sunuyor.  

Yazma alışkanlıklarını analiz eden akıllı klavyesi ile daha hızlı ve hatasız bir şekilde yazmaya imkan veren ve yüzde 75 oranında yazım hatalarını azaltan LG G3, aynı zamanda daha önce gelen cevapsız aramayı geri aramak veya telefonda kullanılmayan yüklü dosya ya da uygulamaların silinmesi gerektiği gibi hatırlatmaları barındıran Smart Notice (Akıllı Bildirim) özelliğine sahip. Bu sayede de kullanıcının davranış ve alışkanlıklarına göre öneri ve tavsiyeler de sunabiliyor. Bu özellik yağmurlu havalarda kullanıcıları şemsiye almaları konusunda bile uyarabiliyor.   

LG G3'ün 2.1 MP ön kamerası, daha net ve kolay "selfie" çekim imkanı sunuyor. G3 ile telefonun hiçbir yerine dokunmadan sadece bir el hareketiyle 3 saniye içinde bir selfie çekebilmek mümkün. 

Bu konularda ilginizi çekebilir