Liderlik ve Girişimcilik Programı ilk mezunlarını verdi

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile hayata geçirilen “Liderlik ve Girişimcilik Programı” ilk mezunlarını verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET'in Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ve Dr. Aylin Löle'nin katkılarıyla başlattığı "Liderlik ve Girişimcilik Programı" ilk mezunlarını verdi.

TTNET açıklamasına göre, bugüne kadar iş dünyasının önde gelen liderlerinin konuk olduğu, iş hayatının inceliklerini girişimcilerle ve yönetici adaylarıyla paylaştığı programın katılımcıları, sertifikalarını TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya'nın elinden aldı.

Etkinlikte kariyer yolculuğunu ve profesyonel yaşam tecrübelerini anlatan Kaya, uzmanların Türkiye'de gelecek dönem ekonomik büyümenin verimlilik ve inovasyondan geleceği konusunda hemfikir olduğunu belirtti.

Bunun, kariyerinin ilk yıllarındaki gençler ve girişimciler için yakın geleceğin ne kadar büyük bir fırsatlar potansiyeli sunduğunu gösterdiğini aktaran Kaya, "Girişimciler için ise bariyerlerin en az olduğu alan dijital girişimcilik. Biz TTNET olarak, girişimcileri doğru platformlarda destekleme hedefiyle çalışıyoruz. Bu nedenle iyi fikirlere ihtiyacımız var. Sizler teknolojiyi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaratıcı ve yenilikçi dijital fikirler, geleceğin yöneticilerine liderliğin kapısını açan anahtar olacak. Artık dijital liderlik dönemi başlıyor" ifadelerini kullandı.

Programda bugüne kadar Eczacıbaşı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Erdal Karamercan, Türk Hava Yolları CEO'su Temel Kotil, Coca-Cola İçecek CEO'su Burak Başarır, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, Deloitte Academy Direktörü Fazıl Oral ve Boğaziçi Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker, tecrübelerini paylaşmıştı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir