Limango, Türkiye pazarından çıktı

2009 yılında Türkiye pazarına giren ünlü alışveriş sitesi Limango, Türkiye'deki faaliyetlerine son verdiklerini açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Almanya merkezli alışveriş sitesi Limango, Türkiye’den çekildi. Limango’nun sitesinde yer alan açıklamada:

"Sevgili Müşterilerimiz,

30 Mart 2015 tarihi itibariyle limango.com.tr sitemizde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimize üzülerek son veriyoruz.

Kurulmuş olduğumuz 19 Şubat 2009 tarihinden itibaren bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için hepinize teşekkür ederiz.

Sevkiyatlarımız devam etmektedir. Sevk edilmemiş siparişleriniz standart işleyişimiz çerçevesinde sizlere teslim edilecektir.

Siparişlerinizin takibi ile ilgili işlemlerinizi “Siparişiniz ile ilgili işlemler” sayfasından yapabilir, her türlü soru, öneri, görüşlerinizi info@limango.com.tr adresine mail atarak müşteri hizmetlerimize iletebilirsiniz" ifadeleri kullandı.

İş ortaklarına da mesaj yolladı

Şirket, bir diğer e-posta mesajını ise mal aldığı şirketlere gönderdi:

"Sayın İş Ortağımız,

30 Mart 2015 tarihi itibariyle limango.com.tr adresinde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimize üzülerek son veriyoruz.

Kurulmuş olduğumuz 19 Şubat 2009 tarihinden itibaren bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için sizlere teşekkür ederiz.

Müşterilerimize sevkiyatımız devam etmektedir. Bu süreçte şimdiye kadar size göndermiş olduğumuz siparişleri standart işleyişlerimiz çerçevesinde bizlere geciktirmeden teslim etmenizi bekliyoruz.

Müşterilerimizden gelen iadeler de sözleşmelerimiz çerçevesinde sizlere gönderilecektir. Sözleşmemiz uyarınca tüm alacaklarınız tarafınıza gönderilecek iadeler düşüldükten sonra eksiksiz bir şekilde vadelerinde ödenecektir. Bu konu ile ilgili sorularınız için finans departmanımız (216 665 6542 - muhasebe@limango.com.tr) ile görüşebilirsiniz."

Bu konularda ilginizi çekebilir