Marmarabirlik, 2015’i yerel zincir yılı ilan etti

Marmarabirlik 2015 yılında yerel zincirlere ağırlık verecek. Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, " Kamu kurum ve kuruluşlarla da işbirliği içine girimenin çalışmalarını yapıyoruz" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 BURSA (DÜNYA) - Marmarabirlik’in satışlarını yurtiçinde ve yurtdışında arttırmak amacıyla hedefler koyduklarını söyleyen Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, 2015 yılını yerel zincirler yılı ilan ettiklerini belirtti. 

“Bu kapsamda özel sektördeki satış ve pazarlama çalışmalarına ilave olarak kamu kurum ve kuruluşlarında da Marmarabirlik’in ürünlerini nasıl daha fazla arttırabiliriz ve buna paralel olarak ‘ortak üreticimizin 1 kilo zeytinini nasıl daha  fazla alabiliriz’e yönelik araştırmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor” diyen Asa, “Kamu kurum ve kuruluşlarla da işbirliği içine girip büyük bir sinerji yaratmak amacıyla önceki haftalarda Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı ziyaret ettik. Marmarabirlik hakkında bilgi verip ürünlerimizin tanıtımını yaptık. Görüşme sonunda Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda Marmarabirlik ürünlerinin tüketimi konusunda çalışma yapılacağını belirtti” ifadelerini kullandı. 

Asa, önümüzdeki süreçte diğer bakanlık ve kurumlar nezdinde ürün tanıtım ve değerlendirme görüşmelerinin devam edeceğini aktardı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir