Matraş'a 'marka algısı' ödülü

Matraş, 'The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde, 'Ayakkabı, Çanta ve Deri Giyim' kategorisinde, 2015 yılında 'marka algısını en çok yükselten marka' ödülünü kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sahiplerini buldu.

Halk jürisi tarafından itibarını en çok arttıran markaların ödüllendirildiği, toplam 12 ilde 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda, Matraş, “Ayakkabı, Çanta ve Deri Giyim” kategorisinde geçtiğimiz yıl 'marka algısını en çok yükselten marka' dalında ödüle layık görüldü.

MatraşYönetim Kurulu Üyesi Zeynep Matraş Akman The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri 2015 ödül töreninde yaptığı teşekkür konuşmasında Matraş’ın kurulduğu günden bu yana ürünlerinin kalitesi ve müşterilerinin memnuniyetinin her zaman birinci sırada olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bizim için 2015 işimizin mutfağında önemli değişiklikler yaptığımız, kendimizi her anlamda yenilediğimiz bir seneydi. Bu anlamda başvuru olmaksızın, halkın jüri olduğu bağımsız bir araştırma sonucunda, algısını ve itibarını en çok arttıran marka seçilmek doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi bize. Bu çok değerli ödülü bize layık gördükleri için bütün Marketing Türkiye ve Akadametre'ye tüm Matraş ekibi adına çok teşekür ederim.”