Maysan Mando, ticaret bağlantılarını genişletiyor

Automechanika İstanbul Fuarı'nda ürünlerini sergileyen amortisör üreticisi Maysan Mando, yeni ihracat bağlantıları kurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Amortisör üreticisi olan Maysan Mando, Automechanika İstanbul Fuarı'nda ileri teknolojiyle geliştirdiği yenilikçi ve inovatif ürünlerini sergiledi.

Maysan Mando, 6-9 Nisan 2017 tarihlerinde, TÜYAP İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenen Automechanika Istanbul 2017 Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi ve Yedek Parça Fuarı'nda misafirlerini ağırladı.

Dört gün boyunca hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşteri adaylarıyla oldukça verimli görüşmelere imza attıldı. Automechanika Istanbul Fuarı'nın Maysan Mando adına oldukça başarılı geçtiğini belirten Maysan Mando Satış ve Pazarlama Departman Müdürü Sevinç Bilgin Bozyaka, her yıl katıldıkları fuar kapsamında, Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları sonucu geliştirdikleri nitelikli ve çağın gerekliliklerine uygun ürün gruplarına, ziyaretçilerin ilgisinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Organizasyon boyunca ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olduklarını ifade eden Bozyaka, "Bilgi ve teknolojiyle entegre olmuş geniş yelpazedeki ürün ve hizmetlerimiz ile küresel rekabette fark yaratan çalışmaları öncelik haline getirdik. Toplam kalite yönetimi çerçevesinde de sürekli gelişim odaklı çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

"İhracat çalışmalarımız daha da hızlanacak"

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Maysan Mando Satış & Pazarlama OEM – Aftermarket Kısım Müdürü Artun Baran ise, "Müşterilerimizde her geçen yıl bir artış var. Automechanika Fuarı, önceki yıllarda olduğu gibi hem mevcut müşterilerimizle hem de potansiyel müşteri adaylarımızla yaptığımız görüşmeler açısından bizim adımıza oldukça verimli geçti. Başarılı geçen 2015 ve 2016 yılının ardından, 2017 yılının ilk çeyrek sonuçları da hedeflerimiz doğrultusunda geldi. Fuar sonrasında özellikle ihracat anlamında çalışmaların daha da hızlanacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir