Nuvo kullananlar Norveç'e gidiyor

Yapı Kredi, Nuvo Mobil veya Nuvo İnternet Bankacılığı'na 31 Aralık'a kadar giriş yapan Nuvoluları Norveç'e götürüyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yeni nesil bankacılık platformu Nuvo, National Geographic Channel iş birliğiyle kullanıcılarını Norveç'e götüreceğini duyurdu. 

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Nuvo Mobil veya Nuvo İnternet Bankacılığı'na 31 Aralık'a kadar giriş yapan Nuvolular, yapılacak çekiliş sonrası National Geographic kaşifleri ile 11 gün boyunca "Kutup Ayıları Ülkesi" Norveç'i keşfetme fırsatı yakalayacak. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, Nuvo ile sektörde sunulan farklı servis modellerini, kanal deneyimlerini ve ürün tekliflerini tek bir platformda topladıklarını belirtti. Nuvo'nun, kullanıcılara yeni bir bankacılık deneyimi sunduğunu dile getiren Ülgen, "National Geographic Expedition projesinin de insanlara görülmeyeni sunması ve bambaşka bir seyahat deneyimi yaşatması, Nuvo'nun sınırları aşma ve benzersiz olanı ilk defa sunma özellikleriyle örtüşüyor. İşte tam da bu yüzden bu projeyi Nuvo'lu müşterilerimizle buluşturmayı uygun bulduk" ifadelerini kullandı. 

Nuvo ve National Geographic Channel iş birliğiyle National Geographic Expeditions'a katılmak isteyenler, Nuvo Mobil ya da Nuvo İnternet Bankacılığı üzerinden yapacakları her işlemde ekstra çekiliş hakkı kazanabilecek. Kullanıcılar, Norveç Seyahat Ödülü'nün yanı sıra 20 CANON DSC Powershot Digital Fotoğraf Makinesi, 10 İpad Air 16 GB Wifi ve 5 Sony PS4'den birini kazanma şansını da yakalayabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir