OPET, Temiz Tuvalet Kampanyası'yla ödül aldı

OPET'e, Oyunu Değiştirenler Ödülleri'nde "İlham Ver" kategorisinde ödül verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - OPET, Temiz Tuvalet Kampanyası'yla Gamechangers (Oyunu Değiştirenler) Ödülleri'nde ödüle layık görüldü. 

OPET'ten yapılan açıklamaya göre, şirkete "Temiz Tuvalet Kampanyası" ile Oyunu Değiştirenler Ödülleri kapsamında "İlham Ver" kategorisinde ödül verildi. 

Amerika, Slovenya ve Arjantin'den sonra Türkiye'de ilk kez verilen Gamechangers ödülleri, 10 farklı kategoride sahiplerini buldu. Ödül organizasyonu kapsamında 51 proje "Oyunu Değiştiren" olabilmek için başvuruda bulundu. Projelerin 25'i değerlendirmeye alındı ve10 kategoride yarıştı. 

Jüri değerlendirmesi sonucu OPET, İlham Ver kategorisinde hem sektörde, hem Türkiye'de temizlik ve hijyen anlayışına yeni bir bakış açısı getirerek diğer akaryakıt markalarına da bu konuda ilham verdiği için ödüle layık bulundu. 

Ödülü, OPET adına OPET Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Güler, jüri üyesi Levent Erdem'in elinden aldı. Güler, projenin 2000 yılından bu yana yürütülen en uzun soluklu toplumsal projelerden olduğunu hatırlatarak, "Temiz Tuvalet Kampanyası'nın bu ödüle layık bulunmasından gurur duyuyoruz. Sektörümüzde dokuz yıldır kesintisiz Müşteri Memnuniyeti En Yüksek marka ve "Love Mark-Aşkla Bağlanılan Marka" seçilmemizde en önemli faktörlerden birinin Temiz Tuvalet Kampanyası olduğunu söyleyebiliriz.  Çok temel bir slogan, temiz bulmak istiyorsak temiz bırakalım'. Bu ödülü bizim gibi bu anlayışa sahip tüm müşterilerimiz adına alıyorum" diye konuştu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir