PO'dan Sanko Makina'ya özel madeni yağ serisi

Petrol Ofisi tarafından üretilen DosanOil markalı madeni yağlar, Türkiye genelindeki tüm Sanko Makina yetkili servislerinde hizmete sunulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - OMV Petrol Ofisi, Sanko Makina ile  bir iş birliğine imza atarak Doosan İş Makineleri için özel bir madeni yağ serisi üretti.  

Petrol Ofisi açıklamasına göre, Petrol Ofisi tarafından üretilen DosanOil markalı madeni yağlar, Türkiye genelindeki tüm Sanko Makina yetkili servislerinde hizmete sunulacak.

DosanOil madeni yağ serisinde iş makinalarında en çok kullanılan üç çeşit ürün seçeneği bulunuyor. "GR 80W90" dişli yağı, "ENG 15W40" motor yağı ve "HDR 46" hidrolik yağı ürünlerini sunan DosanOil, iş makinelerinin zorlu koşullara karşı performanslarını artırmayı ve ekipmaların erken aşınmasını önleyerek kullanıcılara zaman ve maliyet avantajı sağlamayı amaçlıyor.

OMV Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Ulvi Kılıç, Petrol Ofisi Madeni Yağları'nın son teknoloji ile üretilen ürünlerini sektöründe lider olan firmalar ile bir araya getirmeye devam ettiklerini belirtti.

Petrol Ofisi'nin Derince'deki madeni yağ teknoloji merkezinde (POTEM) gerçekleştirilen Ar-Ge çalışmaları kapsamında sürekli inovatif çözümlerle ürünlerini yenilediklerini ve gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda özel ürünler sunduklarını ifade eden Kılıç, iş makinelerinde kullanılan madeni yağların zorlu koşullarda çalıştıkları için sektör içerisinde özel değerlendirilmesi gereken bir grubu temsil ettiğini bildirdi.

Kılıç, DosanOil ürün grubu için de özel bir çalışma süreci yürüttüklerini belirterek, Sanko Makina müşterilerine yüksek kalite ile maliyet tasarrufunu bir arada sunan bu seriyi ürettiklerini kaydetti.

Kılıç, üretim ve satışın yanı sıra, satış sonrası hizmetlere önem veren Sanko Makina ile iş birliğini uzun vadede sürdürmek istediklerini ve Türkiye'nin iki büyük markasının iş birliğinden doğacak bu güç ile sektörde önemli işlere imza atacaklarını ifade etti.

Sanko Makina Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Uğur Güllü ise, bu proje ile ülke çapında kendini kanıtlamış iki büyük kuruluşun birlikteliğinin ilk meyvesini verdiğini belirterek, iş makinası kullanıcıları için zamanın hayati önem taşıdığını, iş kayıplarının saatlerle ölçüldüğü bir sektörde doğru yağı kullanmanın makinaların ömrünü uzattığı gibi yanlış kullanımlardan kaynaklanacak zaman kayıplarını da ortadan kaldırdığını ifade etti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir