Polisan 50 yaşında

1964 yılında tutkal üretimiyle sanayi yolculuğuna başlayan Polisan Holding, 6 farklı sektörde 1500 kişiyi istihdam ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kağıthane’de 1964 yılında tutkal üretimiyle sanayi yolculuğuna başlayan Polisan Holding, 50. kuruluş yıldönümünü kutladı. Holdingin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çırağan Sarayı’nda düzenlenen davet, siyaset, iş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. 

Gecenin açılışında konuşan Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, bundan tam 50 yıl önce Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis’in cesareti ve girişimci kimliğiyle temellerini attığı Polisan Holding’in yarım asırlık onurlu yolculuğunu kutladıklarını belirtti. Kendisinin de Polisan serüveninin 40 yıla yaklaştığını belirten Erol Mizrahi, şunları söyledi: “Polisan’da ilk işe başladığımda tam bir aile şirketiydi. Bugün Polisan; 1500’ü aşkın istihdamı, 6 farklı sektörde birbirine sinerji yaratarak faaliyet gösteren öncü ve güçlü yapılarıyla 9 iştirak şirketi ile bir Türkiye gücü konumunda.” Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis de, çocuk yaşlarda başlayan tüccar zihniyetinin, Malatya’da okul yıllarında yeşeren ve Afyon Han’daki baba dükkanında perçinlenen ticaret merakının, hayal gücü ve cesaretle birleşmesinin bugün yarım asırlık bir sanayicilik deneyimine dönüştüğünü söyledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir