Polonyalı kozmetik markası Türkiye yatırımlarına ağırlık verdi

Türkiye pazarına yeniden giren Polonyalı kozmetik firması Inglot, yeni mağazasını Ankara'da açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Siba Kozmetik tarafından tekrar Türkiye'ye getirilen kozmetik markası Inglot, pazara hızlı bir giriş yaptı. Çok kısa sürede İstanbul'da; Nişantaşı City's, Mall of İstanbul, Marmara Forum, Maltepe Park ve Marmara Park'ta mağaza açan marka, Ankara Armada AVM'de yeni mağazasını faaliyete geçirdi.

Amerika, Rusya, Fransa, İngiltere, Almanya, Güney Afrika ve Ortadoğu ülkeleri gibi dünyada 85'den fazla ülkede 700 civarında aktif satış noktasında faaliyet gösteren Inglot, Türkiye'de yeniden pazara girdi. İstanbul'un ardından Ankara'da da yoğun ilgiyle karşılanan Inglot, 2018 yılında mağaza sayısını 15'e çıkaracak. Hedef iller arasında ise İzmir, Bursa, Antalya ve Adana gibi şehirler yer alıyor.

Ankara Armada AVM'deki mağaza açılışında konuşan Inglot Türkiye Genel Müdürü Salaheddin Rojbani, “Türkiye, kozmetik sektörü açısından önemli bir potansiyel taşıyor. Kısa sürede İstanbul'un en önemli alışveriş noktalarında 5 mağazaya ulaşmamız ve Ankara'da yeni şubemizi devreye almamız bunun bir kanıtı. Inglot gerek kalitesi, gerek ürün çeşitliliğiyle Türkiye'de oldukça sevilen bir marka. Bu konumunu daha da güçlendirerek, zengin ürün portföyümüz ve renkli çeşitliliğimiz ile Türkiye'de faaliyetlerimizi artırmayı hedefliyoruz'' dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir