"Gayrimenkulde ulusal marka olmak istiyoruz"

Şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üreten Ödül Yapı, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, kendine özgü mimarisi ve ürün kalitesi ile Kayseri halkının takdirini ve beğenisini kazandı.

Kurulduğu günden bu yana güven ve doğruluk ilkeleri ile hareket etmeleri sayesinde pazarda hatırı sayılır bir yer edindiklerini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Ödül Yapı olarak, "Mutlu başlangıçlara" sloganı ile ürünlerimizi sunuyoruz. Projelerimizde "huzurlu hayat" prensibini benimseyerek, insana ve doğaya verdiğimiz değeri, sosyal sorumluluk misyonuyla birleştiriyoruz. Eğitime, doğaya ve insana yatırım yapmayı önceliklerimiz arasına koyuyoruz." dedi.

Şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üreten firma, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Devam eden projelerin büyük bir kısmının satıldığını belirten Kahraman, yıl sonuna kadar 4 yeni proje daha açıklayacaklarını söyledi.

Yakın vadede İstnbul'da konut üretemeye başlayacaklarını ifade eden Kahraman, "Eylül ayında Altınoluk bölgesinde başladığımız 3 yeni villa projesi ile müşterilerimizin taleplerini karşılamayı umuyoruz. Yakın vadede İstanbul’da konut üretmeye başlayacağız. İstanbul'da iş yapmış olmak için yapmak istemiyoruz. Kayseri’deki pazarımızı da güçlendirerek orada kalıcı olmayı hedefliyoruz. Şuan İstanbul’da önemli ve sağlam arsa görüşmelerimiz var. Burada bize yakışır, ses getirecek önemli projeler yapacağız. İnşaat, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında gösteriliyor. Birçok sektör gücünü bizden alıyor. 200’den fazla alt sektöre mal ve hizmet üretiyoruz. Her ne kadar parayı yönetenler ve iktisatçılar inşaat sektöründeki yatırımları hantal olarak görseler de istihdama önemli oranda katkı sağlıyoruz. Dünyanın en büyük ‘250 Uluslararası Müteahhidi’ listesinde Türkiye, firma sayısına göre yine Çin’den sonra ikinci sıraya yerleşti. Dünyada gerileme yaşanırken, Türkiye’nin performansı iyiye gitti" dedi.