"Mazaka SSH adlı yazılım ile satış sonrası hizmetlere çözüm sunuyoruz"

Mazaka Yazılım, mobilya sektörü için ürettiği ‘Mazaka SSH’ yazılımı ile firmalara satış sonrası hizmetlerde çözüm desteği sağlamayı planlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİLEK FİDAN

KAYSERİ - Kayseri Erciyes Teknopark bünyesinde inovatif yazılım ürünleri geliştiren Mazaka Yazılım, mobilya sektörü için ürettiği ‘Mazaka SSH’ yazılımı ile firmalara satış sonrası hizmetlerde çözüm desteği sağlamayı planlıyor. Yurtiçinde önde gelen yazılım markaları arasında yer almak istediklerini ifade eden Mazaka Yazılım Proje Müdürü Emre Kaçan, "Bu doğrultuda müşteri odaklı daha sağlam yazılımlar geliştiriyoruz. Tamamen web tabanlı yazılımlar geliştirdiğimiz için bağımsız çalışıyoruz. Müşterilerimiz; her yerden, istediği zaman, bilgisayar veya mobil cihazları ile ürünlerimize ulaşabiliyor" diye konuştu. Turquality sertifikalarının bulunduğunu söyleyen Emre Kaçan, alanlarında kaliteli ürün imalatının ayrıntıları düşünmekten geçtiğini iletti. Ayrıca bir firma için kaliteyi belirleyen başlıca etmenlerden birinin, satış sonrası hizmetlerin olduğunu dile getiren Kaçan, "Müşteriler ürün alırken, daha sonra sorun yaşandığında muhatap bulup bulamayacaklarını veya sorunlarının çözülüp çözülemeyeceğini düşünüyor. Genelde bu sorunların çözümü, satışların artması anlamına geliyor. Dolayısıyla satış sonrası hizmetleri sağlam firmaların, marka değeri yükseliyor" diye konuştu. Kaçan, Mazaka’nın da mobilya sektöründe satış sonrası hizmetleri daha kaliteli hale getirerek, müşterilerinin marka değerini yükseltmeyi amaçladığını ifade etti. 

Mazaka SSH yazılımı ile firmaların satış sonrası hizmetlerini uçtan uca yönetmelerini sağladıklarını söyleyen Emre Kaçan, mobilya firmalarının çağrı merkezi birimlerinin, müşteri ile irtibatından fabrika içi yedek parça üretim takibine; saha elemanlarının iş listelerinden muhasebe yedek parça ve hizmet fatura işlemlerine kadar geniş bir çerçevede hizmet verdiklerini dile getirdi. Kaçan, "Ayrıca fabrika içinde bulunan ERP süreçleriyle bütünleşik bir şekilde çalışarak, firmanın ürün sistemine dahil olan Mazaka SSH programı ile bunların takibini yapıyoruz. Muhasebesel ve yedek parça hizmet faturalarını da firma sistemine aktararak iş yükünü hafifl etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.