"Turkish Airlines Lounge İzmir" hizmete açıldı

Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar gelen yolcu terminali güzergahında yer alan, yenilenmiş iç hatlar özel yolcu salonunu dün yolcularının hizmetine sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar güzergahındaki özel yolcu salonu "Turkish Airlines Lounge İzmir" yenilenerek, hizmete açıldı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, havayolu şirketi yenilenmiş özel yolcu salonu ile faaliyete geçirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.  

Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar gelen yolcu terminali güzergahında yer alan, yenilenmiş iç hatlar özel yolcu salonunu dün yolcularının hizmetine sundu. Yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik  toplam alanı ile THY'nin iç hat özel yolcu salonları arasında en büyük ve ferah salon olma özelliğine sahip "Turkish Airlines Lounge İzmir", İstanbul'daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip ve aynı tasarımcı tarafından düzenlendi.

İstanbul salonunda olduğu gibi TAV Primeclass tarafından işletilen, yolcuların uçuş öncesi istirahatlerini daha konforlu ortamda geçirmelerine yönelik düzenlenen salon yenilenmiş yüzüyle iki farklı tasarımdan oluşuyor. Business Class yolcularıyla Elite Plus üyelerin kullanımı için 425 metrekarelik alan üzerine tasarlanan, 71 kişilik oturum kapasiteli "Business" ile 530 metrekarelik geniş bir alanda Elite ve Classic Plus üyelerin kullanımına yönelik 99 kişilik oturum kapasiteli "Elite" konseptleri yolculara konforun kapılarını açıyor.  

İçinde teras ve özel otoparkın da bulunduğu özel yolcu salonunda, bebek bakım odası, duş alanları, masaj koltukları, ibadethane, şarj üniteleri, TV üniteleri, bay-bayan-engelli tuvaleti ve çalışma köşesi bulunuyor. Salonla check-in bölgesi arasında kalan geniş galeri boşluğunda bilardo masası, ödüllü tasarımı ile çocuk oyun alanı ve 210 metrekarelik alanda, 92 kişilik oturum kapasiteli, kafe görünümlü bir iç bahçe yer alıyor. Galeri boşluğu, sosyal sorumluluk projeleri, kültür, sanat  ve tanıtım faaliyetleri gibi etkinliklerin yapılabilmesine de olanak sağlıyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir
THY