Radisson Blu Hotel & Spa açıldı

55 bin metrekarelik alana inşa edilen otel, 4 bin metrekarelik spa merkezi, 9 büyük toplantı salonu, 249 oda ve 320 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye'nin ilk büyük spa oteli 70 milyon euroluk yatırımla Tuzla'da açıldı. Carlson Rezidor Hotel Group'un İstanbul Tuzla'daki yeni oteli "Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" ile toplantı odaları ve konferans merkezi olmayı hedefliyor. 55 bin metrekarelik alana inşa edilen otel, 4 bin metrekarelik spa merkezi, 9 büyük toplantı salonu, 249 oda ve 320 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor.

Otelin yatırım ve inşaatını gerçekleştiren Turkol Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. Radisson Blu projesi Genel Müdürü Can Sezgin, Anadolu Yakası için erken bir yatırım gibi görünse de Sabiha Gökçen'e olan yoğun ilgiyle bölgenin gelişmesini beklediklerini kaydetti.

Halihazırda beklediklerinin üzerinde bir potansiyele ulaşarak yüzde 37 doluluk oranı yakaladıkları söyleyen Sezgin, "Yılı yüzde 50 doluluk oranına yaklaşarak kapamayı hedefliyoruz" dedi. Sezgin, kendi elektriğini üreten bir sistem yaptıklarını ve yakın zamanda yeşil oteller arasına gireceklerini de kaydeddi.