Resmi İşlerim uygulaması hizmete girdi

Aboneler, Turkcell'in yeni hizmeti Resmi İşlerim uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek kamu kurumlarıyla ilgili pek çok farklı soruya anında yanıt bulabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell'in yeni hizmeti Resmi İşlerim uygulamasıyla, çocuğunuzun sınav sonuçlarından  elektrik faturasına kadar pek çok konuda cepten bilgi edinmek mümkün olacak. 

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell 3G aboneleri, bundan böyle Resmi İşlerim uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek kamu kurumlarıyla ilgili pek çok farklı soruya anında yanıt bulabilecek. 

Resmi İşlerim uygulaması sayesinde, veliler öğrencilerinin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) onaylı okul notlarını, sınav sonuçlarını takip edebilecek, mahkemede adlarına açılmış bir dava varsa bunun bilgilerine ulaşabilecek. Sigorta primlerinin düzgün ödenip ödenmediğinden emin değilse, prim tutarlarını bu uygulama ile görebilecek, hatta her ay düzenli olarak bildirim alabilecek. 

İkince el araç hasar durumu, elektrik faturası borç tutarını ve son ödeme tarihi, aile hekiminin kim olduğu, ne zaman emekli olunacağı, emeklilerin gözlük ve diş hakları ve daha pek çok kişisel bilgi, Resmi İşlerim uygulaması ile öğrenilebilecek. 

Turkcell 3G abonelerine özel olan ücretsiz Resmi İşlerim uygulaması içindeki hizmetler tek tek kullanabileceği gibi, birden çok hizmeti kolayca seçerek bütün bilgiler aynı anda alınabilecek. 

Resmi İşlerim uygulamasında servisleri, tekil sorgulama ile ya da üye olarak kullanmak mümkün. iPhone ya da Android kullanıcıları Turkcell Resmi işlerim uygulamasını T-market.com, App Store ya da Google Play'den ücretsiz olarak indirebiliyor. Abonelerin uygulama içinden gerçekleştireceği servis kullanımları, ilgili servisin kendi ücret tarifesinden ücretlendiriliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir