Sahibinden.com, e-ticaret sektörünün en beğenilen şirketi seçildi

Sahibinden.com, Capital Dergisi'nin bu yıl 15'incisini düzenlediği "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında e-ticaret kategorisinde "En Beğenilen Şirket" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Capital Dergisi'nin bu yıl 15'incisini düzenlediği "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında e-ticaret kategorisinde "En Beğenilen Şirket" seçildi. GfK Türkiye tarafından yürütülen araştırmanın sonuçları Türkiye'nin önde gelen 650 şirketinde çalışan üst düzey yöneticilerin oylarıyla belirledi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com Üst Yöneticisi (CEO) Burak Ertaş, ayda 30 milyonu aşan tekil ziyaretçiden, 100 milyona yakın ziyaret alan sahibinden.com'un, toplamda 3,5 milyarın üzerinde sayfa görüntülemesiyle dünyanın en büyük Türkçe içerikli web sitesi olduğunu kaydetti. 

Bugüne kadar pek çok defa emlak, vasıta ve ikinci el alışveriş kategorilerinde kullanıcıları tarafından en sevilen marka seçildiğini hatırlatan Ertaş, "Bu kez sektörün profesyonelleri tarafından da 'En Beğenilen Şirket' olarak gösterilmenin gururunu yaşadık. Bu başarıyı sürekli hale getirmek ve kullanıcılarımıza daima güvenli, hızlı ve rahat bir deneyim sunmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir