Samsung Galaxy Note 4 yakında Avea'da

Yüzde 47'lik akıllı telefon penetrasyon oranına sahip Avea, yakın zamanda akıllı telefon portföyüne katacağı Samsung Galaxy Note 4'e özel kampanyalar da düzenleyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Samsung'un yeni ürünü Galaxy Note 4'ü yakında teknolojiseverlerle buluşturacak. 

Avea açıklamasına göre şirket, ilk kez 3 Eylül'de Berlin'de düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı İFA'da görücüye çıkan Galaxy Note 4'ü yakında teknoloji tutkunlarının deneyimine sunacak. 

Yüzde 47'lik akıllı telefon penetrasyon oranına sahip Avea, yakın zamanda akıllı telefon portföyüne katacağı Samsung Galaxy Note 4'e özel kampanyalar da düzenleyecek. 

Galaxy Note 4, geliştirilmiş S-Pen ile daha iyi bir yazı deneyiminin yanı sıra 3.7 megapiksel ön kamerası ve 16 megapiksellik arka kamerasıyla da 4K video kaydı ve daha kaliteli fotoğraf çekme imkanı sunuyor. 

Android 4.4. KitKat işletim sistemi, 5.7 inçlik büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranıyla keskin bir görüntü özelliğine sahip Galaxy Note 4'te, 2.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemci ve 3 GB RAM bulunuyor. 

Bu arada 16, 32 ve 64 GB hafıza seçenekleri olan yeni amiral gemisi ürün, microSD kart desteği ile 128 GB'ye kadar hafıza kart desteği de sağlayacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir