Sapro, Kayra Medya'yı tercih etti

Türkiye'nin dev bir firmasının daha iletişim danışmanlığı için tercihi “Kayra Medya” oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Islak mendil sektöründe 20 yıldır aralıksız hizmet veren Sapro Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ, 1 Temmuz 2017 itibariyle iletişim danışmanlığı sektörünün genç ancak tecrübeli temsilcisi Kayra Medya ile çalışmaya başladı. 

İç piyasada ıslak mendil sektörünün lideri olmasının yanısıra 60 ülkeye yaptığı ihracatla, ihracatta da açık ara Türkiye şampiyonu olan Sapro, en büyük 1000 ihracatçı listesinin 252’nci sırasında yer alıyor. Sapro, kimya sektöründe de en fazla ihracat yapan 20’nci firma.
İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 496’ncı sırada bulunan Sapro, üretimine hiçbir ıslak mendil üreticisinde olmayan belgeler ve sertifikalar ile devam ediyor.

Dünyanın en büyük markalarına yıllardır kesintisiz üretim yapan Sapro, Türkiye’nin en çok Ar-Ge yatırımı yapan 250 firmasından biri ve kendi yarattığı Hops markası ile de sektörde önemli bir yer sahip.

450 çalışanı bulunan ve 35 bin metrekare kapalı alanda entegre bir üretim yapan Sapro, bünyesindeki Tetra, Multipak ve Lotus şirketleri ile bütün hammadde ihtiyacını da karşılıyor.
2015 yılından beri iletişim danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren Kayra Medya, seçkin kurum ve kuruluşlara danışmanlık yapmayı sürdürüyor.