Şişecam'a yaratıcı tasarım ödülü

Şişecam Topluluğu, faaliyet raporu kategorisinde firmaların sektörlerine göre ayrılmaksızın, tek bir çatı alında yarıştığı programda Bronz ödülün sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Şişecam, 2015 yılı Faaliyet Raporu ile bu yıl 46'ncı kez düzenlenen ve dünyanın en prestijli tasarım yarışmaları arasında yer alan "Creativity International Print & Packaging Design Awards"ta Bronz ödüle layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Şişecam Topluluğu, faaliyet raporu kategorisinde firmaların sektörlerine göre ayrılmaksızın, tek bir çatı alında yarıştığı programda Bronz ödülün sahibi oldu. Bu yıl 40 ülkeden katılımın gerçekleştirildiği yarışmada faaliyet raporları etkinliklerine ve finansal verilerinin yer aldığı içeriklerine, tasarım özelliklerine ve baskı kalitelerine göre değerlendirildi.

1970 yılından bu yana düzenlenen Creativity International Print & Packaging Design Awards, tüm dünyadan çeşitli kurumsal yayın ve ambalajları, tasarım, sunum, renk kullanımı, tipografi, fotoğraf, mesaj, baskı tekniği ve konsept açılarından değerlendiriyor. Dünyadaki en uzun ömürlü, bağımsız tasarım yarışmaları arasında yer alan yarışmada ödüller, gönüllülük esasına dayalı ve sektör profesyonellerinin oluşturduğu jürilerin eserlere verdiği puanlara göre sahiplerini buluyor. Yarışmaya ajansların yanı sıra öğrenciler de katılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir